Tilbage

Stort rykind til åbent hus

Forældre, bedsteforældre, søskende og andre interesserede strømmede til skolen, da vi torsdag sidst på eftermiddagen sluttede årets minisamfund 12erup af med åbent hus.

Eleverne, som ugen igennem arbejdede i caféen, langede omkring 250 portioner aftensmad over disken, så alt i alt har der nok været omkring 300 til det meget vellykkede arrangement.

  Caféen serverede hamburgerryg, flødekartofler og årstidens grøntsager for menuprisen på 30 kroner fik gæsterne også æblekage og kaffe. Gæsterne kunne også købe søde sager og lækkerier, som de yngste elever have fremstillet i ugens løb i "Guf og pind". og man kunne få gode ideér til julegaver i det kreative værksted og i genbrugsen

  Det var nogle trætte elever, der ryddede op fredag efter en god men hård uge, som bare gik alt for hurtigt.

  Som indledning til åbent hus indviede Hans Johnsen fra Sparekassen Sundsøres Fond officielt skolens nye faglokaler. Det sidste der er blevet færdigt er skolekøkkenet, som fonden har bidraget til med en gave på 158.000 kroner. De penge er brugt til at købe komfurer, køleskabe, emhætter og udsugning og til at indrette skolekøkkenet med borde, stole og skabe. 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk