Tilbage

En helt anderledes skoledag

Nogle af eleverne havde matematik på en anden måde end til hverdag, andre skulle arbejde sammen om at skrive gyserhistopirer. Og i hallen prøvede eleverne nye selvopfundne boldspil af, mens de i overbygningen lavede filmoptagelser både ude og inde. Og mange af børnene havde forældre og bedsteforældre med, som dermed fik mulighed for både at få genopfrisket skolekundskaberne og følge undervisningen anno 2012.

  Jo lørdag var en noget anderledes skoledag, da Thise Friskole inviterede til "Friskolens dag" og åbent hus i børnehave og Thise Vuggestue. Også for de kommende elever i børnehaveklassen var det en særlig dag. De prøvede nemlig at gå "rigtigt" i  skole for første gang. Også nogle måske kommende elever kiggede inden for sammen med deres forældre for at se, om friskolen er noget for dem.

  Og i børnehaven og vuggestuen kunne lederne Ulla Stisen og Tina Stephansen fortælle mange fremmødte om dagligdagen i de to institutioner.  to institutioner.

  På åbent hus-dagen kunne gæsterne også se nærmere på skolens nye multirum, der bruges til både musik og værkstedsfag. Det er første etape af en ombygning, der giver skolen nye og tidssvarende faglokaler. Næste etape omfatter indretning af et skolekøkken og lokaler til sløjd og andre værkstedsfag. Og når det er færdigt, inviterer skolen alle interesserede til at se nærmere på  de nye loka

Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk