Tilbage

Årets landsby - 2010'seSå er emneugen skudt igang, og de forskellige værksteder er igang med forberedelserne til deres værksteder. Her er det Pernille og Laura fra 5. klasse, der syr varmeposer, som skal bruges i Wellness-afdelingen (Welly & Beauty).

På Reklamebureauet: Ledende instruktør, Daniel (9. kl.), direktør Jeppe (8.kl.) og konsulent Kristian Stisen er i fuld gang med at lave reklamefilm for en af virksomhederne.

Et billedprojekt fra Reklamebureauet, der skal vise mangfoldigheden og rummeligheden på Thise Friskole. Én repræsentant fra Vuggestuen (billedet), Børnehuset samt alle klasser. Resultatet kommer til at pryde en af skolens vægge i forhåbentlig mange år fremover.

Den ene del af værkstedet Guffer og Pind (Guffer) har fået forstærkning fra Børnehuset til blandt andet at trille pebernødder. Med godt og vel 120 indbyggere i 2010'se bliver der spist en del af de små for(h)julesmåkager.

Guffer eksperimenterer med både Bananer i Chokoladepyjamas og med P-tærter. MUMS!! På billedet ses fra venstre Rasmus (Børnehuset), Patricia (3. kl.), Astrid (1. kl.) og David (Bh.kl.)

I værkstedets anden halvdel, Pind, gør værkstedmanden Erik et træskib klart til at stå til søs. Bemærk Michael (4. kl.), som har været i Welly & Beauty og få fartstribe i håret.

Værkstedsmanden Arne assisterer David (Bh.kl.) med at bygge et trætog. Og flotte er de! Så flotte, at det kunne være lidt svært at forstå, at togene ikke skulle køre med hjem, men sælges til Byfesten torsdag aften :O)

Oven på det hårde arbejde, er der heldigvis også tid til lidt selvforkælelse. Her er det Arne, der får lakeret sine negle i alle regnbuens farver. I baggrunden er Anne (9. kl.) og Maja (8. kl.) ved at sætte hår på nogle af byens unge damer.

Total afslapning.. Welly & Beauty tilbyder lækre ansigtsmasker til billige penge. Her er det en lækker havregrynspeeling. Men hvem der er den heldige, er næsten ikke til at se..

Pause!! Og denne bliver nydt i de rolige omgivelser i Restaurant Den Syvende Himmel. Der er nyt på menukortet hver dag, men det gælder om at skynde sig! Der er rift om de gode sager, og i byen verserer rygter om, at to mandspersoner er set indtage to pizzaflutes. - Hver... Torsdag morgen til byrådsmødet meddeles det, at der fremover er rationering på.

Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk